Complexitat…

Fa dies que no actualitzo…
Ja sé que els meus amics volen que actualitzi més sovint…
Tinc amics que diuen que “no estan inspirats” o no tene res a dir…

A mi em sembla que em passa a l’inrevès. Visc tantes coses que no sé a partir de quina reflexionar i comunicar als meus amics.
N’anuncio algunes que visc actualment…:
– M’agradaria conèixer més a fons…què fan els moviments de “dones” avui que celebrem el “Dia mundial de la dona (8 de març)”
– Voldria saber parlar, en ocasió del darrer atemptat terrorista, del valor de la vida i de la convivencia.
– Com saber si els líders polítics volen ser servidors de la gent o aprofitar-se’n d’ella per afany de poder.
– Com és que l’episcopat utilitza l’eina de les votacions per saber la voluntat de Déu o del seu Esperit? I per què no la fa servir per escollir-los a ells per a ser bisbes? Que no se’n fia?
– M’haguès agradat trobar les paraules adequades en el funeral del meu germà, per tal que haguès servit per llimar diferències familiars.
– Saber, demà, ja que celebrem l’aniversari de la meva dona i meu amb els meus fills, acollir i comunicar les vivencies que vivim en el nostre “dia a dia”
– Aprofitar l’experiència que faré el proper dia 12, del “recompte de persones sense sostre” de BCN on m’he apuntat com a voluntari i on conviuré unes hores a la matinada del dia 13.
– Reflexionar entorn com porto el meu “voluntariat” en el terreny hospitalari , en el del reforç escolar i en el d’acollida a nens/es i joves.
– Dilluns posarem les “cendres” del meu germà al níxol dels pares. M’acompanyaran la meva dona, els meus fills i d’altres familiars. Com a humans que som necessitem d’aquestes celebracions.
– Una amiga meva d’infantesa ha trobat parella que l’acompanyarà en la seva vida futura, però a fora del país i amb problemes de salut i addiccions. M’he de limitar a contemplar.? Com podré incidir en la seva felicitat i llibertat?
– També dono classes particulars a estudiants. La meva relació ha de ser merament profesional ¿
– Un grup de “gent gran” està progressant en les classes que els dono d’informàtica, com a voluntari. Cerquen alguna cosa més ?
– Els meus néts cada dia són més exigents a obtenir el què volen… i sempre em pregunto…com s’han d’educar avui dia els nens per esdevenir el dia de demà bons ciutadans i saber estar atents a la crida de Déu pel seu prejecte de vida?
……………………………..

La vida és força complexa…no creus ?