Diari d’un català a punt de ser lliure. No sé si he votat al Mas o al Junqueras, però he votat independència

Avui som divendres 23 de Novembre de 2012, dos mesos i 14 dies del #11s2012. El dia s’ha llevat emboirat però no fa fred.  He portat primer la Nina dos quarts de vuit a l’escola i desprès el Jan a dos quarts de nou.  La mare està malalta i m’ha tocat a mi fer-ho tot.

A la feina res d’especial, només al vespre el cap m’ha cridat i m’ha confirmat que m’ha pujat una mica el sou, ja que he complert els objectius d’enguany. Crec que a (S)pain per llei no et poden baixar el sou, però a Alemanya no hi ha cap llei que ho reguli ni tampoc la indemnització si et foten fora. Però els sindicats són molt forts i en aquest sentit quan l’empresa es prou gran per tenir-ne un, hi ha més cura pel treballador que a (S)pain.

Del tema polític avui parlaré que he pogut seguir el discurs del MHP Mas al Palau Sant Jordi via Streamer . M’ha agradat molt i sincerament si m’ho haguessin dit fa un o dos anys no m’hauria pas cregut. M’agradat al final la intervenció del Salvador Cardús que amb la Lloll Bertran i el Miquel Calzada han estat invitats especials com independents de CiU però que també donen suport al MHP Mas per a aquest projecte per aconseguir la llibertat de Catalunya.

Amics lectors d’aquest modest diari, això va en serio. Veien que la maquinaria electoral de CiU s’ha posat a treballar per aconseguir un Estat propi, llavors ho tenim molt més a prop del que podíem imaginar fa ni tants sols tres mesos. Llàstima que no hi hagués també l’Oriol Junqueras en aquesta candidatura de l’Artur Mas. Potser encara és massa aviat i calia passar primer per aquestes eleccions. Jo sempre he defensat que el dia que CiU i ERC formin una coalició llavors la independència serà un fet.

Amb els atacs barroers i ridículs de (S)pain m’està demostrant que guanyant la partida. No ens podem confiar, però crec la independència l’aconseguirem abans del 2016. Jo aposto pel 2014 haurà el referèndum sota la supervisió de la UE i a més, el guanyarem!

Però primer cal anar a votar el proper diumenge. Tothom que vulgui veure fet realitzat un somni que durant 300 anys milers de catalans han donat la seva vida per aconseguir-ho, cal votar i que aquest vot sigui el millor per ajudar que aquest projecte que va arrancar definitivament el #11s2012, arribi a bon port.

Per desgràcia el metge m’ha prohibit volar i no podré venir el diumenge a Blanes per anar a votar, malgrat ja tenia el bitllet comprat. Per sort, un company d’aventures de Catalans Abroad de Buenos Aires m’ha proporcionat la possibilitat d’utilitzar un vot abstencionista. Ja ho vaig fer fa una setmana. Però no sé si al final he votat a ERC o CiU. El meu amic també tenia el dilema de votar a un dels seus amics que es presentava per SI o l’altre amic seu que es presentava per ERC. Per no fer un lleig ho ha fet a sort i sense veure quin era el resultat. Jo he fet el mateix. No sé si al final he votat a CiU o a ERC. Però segur que hauré votat Independència.

Endavant les atxes!!

Divendres 23 de Novembre de 2012

Karlsruhe – Alemanya

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Eleccions 25N, Independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.