Diari d’un català a punt de ser lliure. Com es pot defensar quedar-se en un Estat com aquest

Avui som dimecres 22 de Novembre de 2012, dos mesos i 12 dies del #11s2012. El dia s’ha llevat amb Sol i no fa fred. Al migdia hem arribat als 12º C. He portat la canalla a dos quarts de vuit a l’escola.

A la feina  continuar amb provar el hotfix i també preparar una demo. Cap nova notícia respecte el nostre futur.

Mentre esperava que s’instalés el Service Pack. He escoltat el debat del 8TV i l’entre ista que li han fet al President Mas. També posteriorment he escoltat la tertulia a on hi havia el director de l’edició del ‘immundo’ a Catalunya.

És increible que veien tot aquest assumpte encara hi hagi catalans que vulgin ser de (S)pain!   Quina vergonya passaria jo si fos espanyol. Com és pot fer tant malament?  Però el que és encara més increible , és veure com el Fiscal General de (S ) pain truca al seu homoleg català i el censura per acusar al ‘immundo’ de difamacions.

Un exemple més de com els espanyols es passen pel que o sona la llei quan es tracta d’impedir que els catalans pugin exercir el Deet d’Autodetermnació .

Qui pot voler viure en Estat que actua d ‘aquesta manera?.

 

Endevant les atxes

Dimecres 22 novembre 2012

Karlsruhe – Alemanya

 

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Deumil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.