Diari d’un català a punt de ser lliure. La visceralitat espanyola provoca estupidesa

Avui som dimecres 21 de Novembre de 2012, dos mesos i 11 dies del #11s2012. El dia s’ha llevat una mica cansat, ahir vaig arribar de Mainz a les 11 de la nit. El sopar va anar molt bé. Però avui estic una mica més cansat. El matí és fred i gris. Estem a prop dels 0 graus. Després d’esmorzar he anat a la feina. Segueixo baralla-me amb provar el hotfix però ara amb el projecte del client. Com que és molt gran, cada cop que vull provar alguna cosa la maquina virtual necessita molt de tremps. És una mica desesperant. Quan ho tenia reparat i apunt d’acabar, em surt que necessita un Service Pack que no està instal·lat: aixo implicarà tot un dia per instal·lar-lo! Demà serà un altre dia avorrit.

Avui reflexionaré sobre la quantitat d’errors, de manipulacions barroeres i mentides facilment enxampades que els nacionalistes espanyols arriben a fer quan veuen en perill la seva indivisible i indisoluble unitat de (S)paint.
El que han fet amb les difamacions del ‘inmundo’ és tan barroer que com ja ha dit algun periodista sembla més d’un conte de Mortadelo i Filemón.
Acabo de lleguir com la Camacho va mentir o canviar en el debat de TV3 un text oficial de la UE, canviant ‘tercer pais’ per ‘tercermundista’ tot per fer por dient que els catalans s’independitzem sortiran d’UE per acabar sent ‘tercermundista’ …

Fa una setmana el video del garcia-Garriga…

El PP no para de cometre errors que costa d’entendre que sigui normal en un partit seriós i a més, governa (S.)pain.
Però és així perque quan pensa amb les visceres , comet molts errors, molts.

Els catalans ho hem de provocar. Així amb sort en farsn un de gros que faci a la UE intervindre per així tindriem la porta oberta a la independéncia

Endavant les atxes!
Dimecres 21 de Novembre
Karlsruhe -Alemanya

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.