Diari d’un català a punt de ser lliure. Les clavegueres de l’Estat segueixen ventilant la merda

Avui som dilluns 19 de Novembre de 2012,  avui fa dos mesos i 9 dies del #11s2012. El dia s’ha llevat gris i molt fred. M’he llevat a dos quarts de set i després d’esmorzar he anat a la feina amb una boira gebradora. A la feina segueixo provant un hotfix d’un programa que hem d’instal·lar en un client a finals d’any. A dos quarts de dotze hem anat a dinar. Avui hem estrenat la nova cantina o menjador. Ha quedat molt bé i funcional. En el nostre parc industrial hi treballen unes 8.000 persones i les setmanes que només ha funcionat una de les dues que hi ha, era dificultós poder trobar una cadira per menjar. Ja us podeu imaginar com de gran són aquests menjadors i la dificultat de tota la logística.

 A la tarda he anat a classes d’alemany, per després sopar i ara escriure aquesta petita reflexió. He llegit que la portada del “immundo” diu que el Conseller Felip Puig també va rebre diners del Palau. A veure que sortirà demà? En fi, tota aquesta merda que les clavegueres de l’Estat espanyol està escampant es tornarà en contra d’ells. Però encara més contra els sicaris catalans que ho aprofiten per veure si recullen algun vot. Espero i desitjo que així sigui, no només per la independència sinó per la democràcia. No entenc com pot haver persones amb un mínim sentit democràtic que voler romandre en un Estat sense escrúpols i que destrossa un dels principis de la democràcia, que és no difamar i respectar el Dret a la innocència.

Endavant les atxes!

Dilluns 19 de Novembre de 2012

Karlsruhe – Alemanya

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Eleccions 28N. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.