Diari d’un català a punt de ser lliure. Hem de ser llestos

Avui som dissabte 17 de novembre, dos messos i 7 dies del #11s2012. Avui no puc escriure des de casa i ho faig des d’un bar amb el iphone. Per això no podré escriure molt. Però també estic passant un mal moment personal que m’impedeix escriure gaire. Tinc al cap altres preucupacions. Qui ho hauria dit aixó just quan va passar el #11s2012 que semblava que res més important podria passar en els propers anys fins que es aconsegueixi la independéncia.
Però la vida sempre et prepara sorpreses i un no pot distreure’s o relaxar-se.

A la vida hi ha moments que et marquen el resta de la vida. A mi, un d’aquest fou quan vaig tenir el greu accident de moto fa ja 20 anys. Si no ho hagués patit ara no estaria escrivint aquest text des d’un bar anomenat Besitos a la Mark Platz de Karlsruhe.

A Catalunya ara no estariem a punt d’aconseguir la independència si no s’haguès patit la humiliació de l’Estatut. Recordo que mentre es debatia sobre que s’havia de votar en el referèndum de l’Estatut, jo defensava que s’havia de votar No. Ostres ara crec que hauria d’haver dit el contrari. No perquè creiès que calia un Estatut, sóc independentista , sinó perquè així mostrava més clar que a (S)pain no existeix la democracia pels catalans quan el TC va acabar-lo de matar.
Amb el pacte fiscal ja havia pres la lliçó i per aixó donava tot el meu suport al MHP Mas quan havia de negociar-lo segons mandat del Parlament català.

En els propers mesos haurem de donar suport a qualsevol acció o negociació que el proper govern de la Generalitat faci per aconseguir el referendum, encara que ens sembli una perduda de temps. Aixi aconseguirem més suport per la independència, tant internament com internacionalment. Encara hi ha algú que es creu que (S)pain farà una proposta federal o de pacte fiscal?

Hem de ser molt llestos. El món ens mira atentament

Endevant les atxes!
Dissabte 17 de novembre 2012
Karlsruhe – Alemanya

Nota: perdoneu les faltes i errades. El teclat del iphone és una merda

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Independència, Personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.