Diari d’un català a punt de ser lliure. El ventilador de la merda acaba d’arrancar

Avui som divendres 16 de Novembre de 2012,  dos mesos i 5 dies del #11s2012. Avui quan m’he despertat a dos quarts de set encara era fosc. És depriment el hivern a Alemanya perquè el Sol no el veus durant el dia. El mes que ve a partir de les quatre del vespre ja fosqueja i això vol dir que entres i surt de la feina sense llum de dia. A més, molts caps de setmana fa mal temps i tampoc veus el Sol enlloc. Normalment fa una claror grisa metàl·lica que ve d’un difuminat cel. En molts països del centre i nord d’Europa hi ha llocs que fan teràpia de llum. Jo no ho he fet mai, perquè per Nadal sempre baixem a Catalunya.

Tinc uns veïns equatorians que totes els festes de Nadal es queden a Alemanya perquè tornar a Equador és molt car i només ho fan un cop cada 3 o 4 anys. L’altre dia la dona em va dir que era molt depriment passar el Nadal a Alemanya ja que a partir del 23 de desembre tanquen les parades nadalenques i tot queda buit. No em puc imaginar el depriment que deu arribar a ser. I si a més fot mal temps, ja deu ser per morir-se. Aquestes qüestions quan un emigra no les té en compte, però a la llarga poden acabar condicionant molt el benestar emocional d’una persona. Els alemanys estan acostumats des de petits i a més per Nadal van a visitar els pares o es reuneixen els germans, en canvi si ets un immigrat normalment no tens cap família ni potser diners o dies de vacances que et permetin fer dos setmanes de vacances a casa teva.

Avui he treballat a casa. Ahir el meu cap m’ho va dir perquè no volia que contaminés a la resta amb el meu constipat. He treballat amb una hotfix que s’ha fet per solucionar un problema per un client de Catalunya i que teòricament aquest Nadal s’haurà d’instal·lar aprofitant la parada de la planta. Encara no sé si em tocarà anar-hi a donar suport.

Avui la reflexió política serà respecte a la notícia d’un diari nacionalista espanyol que parla d’un suposat informe policial que sembla que no el coneix ni el jutge, que indica que el MHP Mas, el MHP Pujol i el seu fill, poden estar implicats en una trama de blanqueig de diners a Suïssa.

Fa mesos vaig començar a escriure una sèrie d’articles amb el títol “El guió per la independència”. El guió té una sèrie de passos que s’han de fer i s’han de patir encara que no és vulgui.

En el primer remarcava que la resposta d’Espanya a qualsevol intent de sobirania, encara que només la fiscal, seria que hauríem d’escoltar per part dels espanyols i dels seus sicaris, amenaces més o menys directes, com era el cas de no pagar les pensions.

En el segon explicava que la segona resposta d’Espanya havia estat que els diaris espanyolistes de l’orbita del PSOE, ‘El País‘ i ‘El Periódico‘ anunciaven la notícia que Dos proveïdors del Palau van donar 775.000 euros a Convergència. Per mi era un avís per navegants, o traduït sense eufemismes: Mas, quieto parao si no vols anar a la presó.

En el tercer explicava que Espanya estava mobilitzant els seus sicaris que tenen dins del moviment catalanista, en aquest cas, el Duran i Lleida per tal de mirar d’aturar les pretensions de CDC per aconseguir la independència encara que sigui de moment només fiscal (l’article era del maig de 2012)

En el quart explicava s’estava concretant el que ja vaig explicar en el segon article: Les demandes contra el finançament irregular de CDC o casos de corrupció que implica alguns dels seus dirigents s’estan materialitzant. Malgrat potser que els jutges que instrueixen els casos del Palau de la Música i els de la ITV, són jutges honestos i independents, això no treu que l’aportació de proves i declaracions de testimonis, poden ser manipulats o premeditats perquè justament ara surtin a la llum.

Ara aquest diari “immundo” ha engegat el ventilador de la merda per veure si així emmerda al MHP Mas i la família Pujol fent que els votin menys catalana i com a conseqüència d’això aturar el procés independentista. El pitjor és veure com alguns catalans, incloent alguns independentistes, es dediquen a agafar la merda i ajudar-la a escampar. Quin fàstic que em fan! No només per no tenir escrúpols per difamar o aprofitar-se de la merda per veure si poden pescar quelcom pel seu interès, sinó perquè demostren que prefereixen això abans de la independència.

Com vaig dir en el quart article escrit el Juliol d’enguany molt abans del 11s2012:

No defensaré a CDC ni a qualsevol altre partit per molt català o independentista que sigui, que tingui impunitat per finançar-se irregularment o promoure la corrupció. Però estic segur que el sistema colonial espanyol , anomenant comunidad autonóma, està pensat per fomentar una xarxa d’amiguisme i corrupció per mantenir una classe dirigent que gestioni la colònia segons els interessos de Madrid. Sobreviure i a més, aconseguir bons resultats, malgrat no ser del cercle més proper de la metròpoli o fins i tot d’anar en contra els seus interessos, implica estar exposats a embrutir-se les mans amb casos de corrupció dins de les seves files i fins i tot de finançament il·legal.

Estic segur que tots els partits catalans tenen un cadàver a l’armari o com diuen a Alemanya “Leichem im Keller” i Madrid farà servir-ho a la seva conveniència per aconseguir desactivar qualsevol pas cap a la llibertat de Catalunya. Pels partits que es creuen immunes o perquè són nous es pensen que no en  tenen cap, que vagin en compte, que si cal,  Madrid els hi posarà un de ben fresc al seu armari sinó el tenen ja. De fet estic segur que si en comptes de ser CDC qui es al govern i sembla que està fent passos més o menys decidits cap a la sobirania, fos ERC o fins i tot SI, estic segur viuríem una situació semblant. El sistema judicial espanyol està pensat per poder ser utilitzat a conveniència de l’Estat Espanyol.

Caldrà els catalans que siguem prou intel·ligents o no estúpids, per saber manegar-ho sense caure amb la trampa d’estripar-nos les robes quan estem en un moment clau per aconseguir la independència. Per això valoro molt la decisió d’ERC de no obligar al President de la Generalitat a defensar CDC al Parlament pel cas Millet per no desprestigiar la institució barrejant-la en el cas i en canvi si obligar al secretari de CDC, en aquest cas l’Oriol Pujol a fer-ho. Només calia veure quines ganes els sicaris espanyolistes ho volien aprofitar-ho i amb quina ràbia van reaccionar contra ERC quan aquest partit ho va impedir.

Una vegada estiguem creant la nova república catalana, llavors si que seré el primer de demanar responsabilitats a qui faci falta, encara que hagi esdevingut un heroi de la independència. Però sobretot cal aprofitar que constituirem un nou Estat per crear un sistema nou polític amb unes noves regles i lleis que impedeixin el màxim possible la corrupció i les xarxes clientelars.”

Endavant les atxes!!

Divendres 16 de novembre 2012

Karlsruhe – Alemanya

 

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Eleccions 25N, Independència, Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.