Diari d’un català a punt de ser lliure. Només a (S)pain es pot prohibir un anunci que fomenti el vot

Avui som dijous 1 de Novembre del 2012,  1 mes i 23 dies després del #11s2012. Avui no fa gaire fred. Sembla que farà Sol però amb núvols baixos.

Ahir vaig estar en una festa de Halloween d’un dels veïns. La festa va començar a les sis del vespre i va durar fins les 3 de la matinada. Malgrat feia fred, tota la festa es va fer a fora el jardi. Amb 2 o 3 graus de temperatura tots al voltant d’un foc alimentat amb tions, menjant, bevent, ballant i fent petar la xerrada.

Amb la Nina vaig anar a tocar el timbre a totes les cases del barri. Ella anava disfressada de vampir i quan s’obria la porta deia que volia llaminadures. No totes les portes s’obria, de fet un dels nostres veïns, crec que un dels pocs que no tenen fills, havien posat un cartell ben gros a la porta a on deia que no volien saber res del Halloween.

Avui malgrat la són a les 9 del matí la dóna ha marxat a fer les seves dues hores de córrer i jo he agafat la Nina i hem anat a fer la caminada pel bosc i a veure els planadors. El Sol ha sortit amb prou força, malgrat els núvols baixos, que s’estava prou bé. Al final com sempre hem fet el gelat a l’Eis-Oma.

Al vespre hem anat a escoltar Jazz-Bossa Nova a un restaurant bar lounge de Karlsruhe. HI cantava la nostra amiga Viviane de Farias amb Mauro Martins al baix i al piano el Ricardo Fiuza al piano. Feia temps que no gaudia tant. Malgrat les condicions no eren les idònies ,  les improvisacions del Ricardo, la veu de la Viviane i l’acompanyament el Maruo han estat sublims. Al final hem arribat tard a casa i m’he oblidat d’escriure el diari. Per això surt un dia més tard.

Del tema polític de Catalunya, el que al·lucino és l’argument que la Junta Electoral ha prohibit l’anunci de la Generalitat per fomentar la participació el 25N. Que vol dir que la Generalitat no fer campanya per incentivar el vot? Podria dir que s’utilitza unes imatges o referències que podrien incitava el vot a un partit o un altre, però que no pot fer campanya per incentivar el vot. Al·lucinant.

Suposo que no volen entrar a dir que les imatges i la referència a la Diada van bé al vot sobiranista, perquè també es pot dir que pot incitar a votar-hi en contra o no?

Una demostració ben palpable de què la democràcia espanyola és molt pobra.

Endavant les atxes!!

Dijous 1 de Novembre de 2012

Karlsruhe – Alemanya

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat, Eleccions 25N. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.