Diari d’un català abans de ser lliure. Deu dies després del #11s2012. Post Operació

Avui som divendres 21 de setembre. Deu dies desprès del 11s2012. Ahir em van operar del desprendiment de retina o netzhautablösung en alemany. Han buidat el humor vitri del ull i l’han substituit per C3F8 , un gas inerte i han canviat el cristali per una lent de la pharma Abbot, mentre amb laser han cicratitzat el forat per a on sobreeixia la retina. Teoricament la lent me la tornaran ha canviar d’aqui un mes i el gas s’haurà marxat. Haure de fer ulleres joves perque la nova lent corregirà la meva dioptria. Llastima de no fer-ho a l’altre ull i aixi podria anar sense ulleres per veure de lluny!!

La veritat és que no em fa mal i només tinc que anar en compte alhora d’estirar-me al llit de dormir cap abaix i cap el costat esquerra. Per llegir o escriure com que ho faig al iphone miro sempre cap abaix i a més com que tinc l’ull tapat no crec que sigui contraproduent si no estic molt de temps.
Ahir al vespre vaig poder escoltar RAC 1 per internet i em vaig emocionar molt quan vaig escoltar que la plaça ST Jaume era plena a vessar per donar suport al MHP Mas per la seva determinació d’avançar cal l’Estat propi. No podia romandra sol a l’habitació del St Vincentius Klinik de Karlsruhe mentre un altre 6 d’octubre semblava possible. Vaig trucar a la meva amiga Rut Carandell. Ella estava a la plaça i emva relatar l’emoció del moment. Quan va dir als altres companys de RCat que eren amb ella que estava al telefon vaig escoltar i sentir els seus crits de suport i vaig acabar plorant al passillo des d’on telefonava. Les infermeres van sortir a preguntar si tot anava bé. Els vaig dir que si, que tot era perfecte i que havia plorat d’alegria per una bona notícia que feia molts i molts anys que esperava. Però no vaig voler donar més explicacions. Massa dificil d’explicar i segur que encara no ho entendrien, els alemanys necessitaran molt de temps per assumir-lo.

Però ja estic pensant que quan surti voldré organitzar una conferencia a Karslruhe. Tinc una amiga que el seu pare, ja retirat, fou alcalde durant molts anys i diputat al Parlament. Però necessitaré un ponent de pes i jo no ho soc ni domino prou l’alemany. Ara bé ja tinc un nom al cap. Quan hagi pogut contactar amb ja ho anunciarè.

Endevant les atxes!
21 de setembre del 2012.
Sant Vincentium Klinik. 
Karlsruhe -Alemanya

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Diari abans de la llibertat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.