Presentació del e-programa, una eina per la independència

Avui s’ha presentat públicament el e-programa de Reagrupament Independentista. Com diu la nota de premsa que s’ha enviat és quelcom més que un simple programa electoral d’un partit. És la plasmació en dotze capítols  amb referències visuals simbòliques, que amb un cop de vista, ajuden a entendre el que els catalans ens estem perden mentre seguin dins d’Espanya i sobretot el potencial que els catalans podem aconseguir amb un Estat propi.

Ha estat un treball que hem dut des de la Vegueria d’Exteriors fen el resum del programa de Reagrupament “Organitzem el nostre futur lliure”, amb la col·laboració especial del nostre dissenyador gràfic Miquel Marzabal, el promotor i organitzador d’Holanda Decideix, junt amb la inestimable ajuda del també dissenyador del Baix Penedès Lluís Naval i Nadal.

Després de dos mesos de treball, ja ho hem acabat. Espero que us agradi, i sobretot, serveixi per ajudar a convèncer als catalans, del que podríem fer si fóssim lliures.

El pots trobar al www.futurlliure.cat

Mira, compara i després, VOTA

 Endavant les Atxes!!

—————-

Nota de premsa:

Presentació de l’e-programa de Reagrupament Independentista
E-programa és el resum visual en format e-books, del programa electoral “Organitzem el nostre futur lliure” realitzat per més de 600 associats i aprovat a la segona assemblea que es va dur a terme l’abril passat. Aquest document programàtic representa un nou concepte fins ara no mai vist dins de la política catalana: En comptes d’escriure promeses irrealitzables atès l’actual i limitat marc estatutari, hem escrit el que podrem fer quan Catalunya esdevingui un Estat Propi.

Reagrupament Independentista, seguint amb la seva estratègia d’innovació tecnològica, presenta l’e-programa.

L’E-programa no és un simple resum d’un programa electoral d’un partit, és la plasmació en dotze capítols del potencial que els catalans podem aconseguir amb un Estat Català. Cada capítol de dues pagines té referències visuals simbòliques, que amb un cop de vista, ajuden a entendre el que els catalans ens estem perden mentre seguin dins d’Espanya. Ele-programa neix amb la voluntat de ser una eina impactant i alhora convincent pels qui encara no ho tenen clar a qui han de votar i  donar de pensar a qui es consideren independentistes però  no pensen votar a Reagrupament.

 Reagrupament Independentista fa una crida a tothom per fer-ho córrer. Aquest document hauria d’arribar a totes les llars catalanes. En aquest sentit s’ha habilitat el domini a on tothom pot llegir-lo amb el seu navegador, com també baixar-lo a l’ordinador i imprimir-lo.

Enllaç amb el vídeo de presentació del e-programa per Rut Carandell

Enllaç a on podeu visualitzar i descarregar el e-programa: www.futurlliure.cat
Àrea de Premsa

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Premsa de Reagrupament Independentista.

Passeig de Gràcia, 55-57               
93 2 137 177
[email protected]
www.reagrupament.cat

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions 28N, Política, Reagrupament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.