Reagrupament presenta “The benefits of independence” a Londres

Reagrupament continua el procés d’internacionalització de la independència iniciat a Nova York (Estats Units d’Amèrica), Buenos Aires (Argentina), Mérida i Guadalajara (Mèxic)

Dilluns vinent, a Londres, Reagrupament continuarà la tasca realitzada durant els darrers mesos per a internacionalitzar la causa per la independència de Catalunya. L’acte constarà de la presentació “The Benefits of Independence” a càrrec de l’associat a Reagrupament i membre de la junta de la Vegueria d’Exteriors Albert Martí Bueno, un torn de preguntes posterior i un brindis per la independència.

És d’una importància cabdal estendre la causa per la independència no només als catalans residents a l’estranger sinó arribar a tanta gent estrangera com sigui possible ja que el reconeixement i suport internacional serà crític a l’hora de proclamar la independència. Necessitem com més aliats millor i explicar que la situació actual en què Catalunya no disposa del seu propi estat és una anomalia. Volem que quan el poble català decideixi lliurement i democràtica que ha arribat l’hora de tornar a disposar d’un estat propi el món estigui preparat per no posar-hi traves i acceptar Catalunya plenament al concert de les nacions del que avui en dia es participa només disposant d’un estat propi.

Per tal d’apropar-nos a aquest objectiu Reagrupament, des de la Vegueria d’Exteriors porta temps treballant per a internacionalitzar el conflicte català amb diverses iniciatives i també s’han realitzat presentacions a l’estranger per a parlar sobre la situació política i financera a Catalunya, els moviments cap a la independència, la feina que Reagrupament ha realitzat i els seus programa i full de ruta que inclou la declaració unilateral d’independència, metodologia que ha estat recentment avalada per la Cort Internacional de Justícia. Les presentacions realitzades fins ara han estat a Nova York als Estats Units d’Amèrica, Buenos Aires a Argentina, Mérida i Guadalajara a Mèxic i ara Londres al Regne Unit.

Si us trobeu a Londres esteu convidats a acompanyar-nos dilluns vinent a les 19:30 a l’Hotel Caesar a 23 Queen’s Gardens Hyde Park, Londres. Us hi esperem!

Més endavant, el 21 de novembre se’n farà una altra al Casal de Zurich.

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions 28N, Política, Reagrupament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.