Joan Carretero recepta carreterina als catalans per la ràdio

Joan Carretero guanya molt quan parla a la radio. M’agrada més que als discursos davant de molta gent. Té una modulació de veu greu i suau que irradia confiança, que contrasta amb claredat, i a vegades cruesa, de la seva exposició dels fets. Com a doctor, fa una diagnosi clara i crua de la situació que vivim els catalans. Molta gent li xoca aquesta manera de dir-ho i alguns no ho acaben d’entendre. Més d’un prefereix quedar-se dins de la ficció l’actual política catalana abans que acceptar la crua realitat que vivim els catalans. Per sort, cada dia hi ha més que cansats de discursos plens de paraules grandiloqüents però buits de continguts o pitjor, plens de ficció, agraïm que per fi hi hagi un líder que la seva prioritat és dir les veritats, encara que aixô faci perdre les amistats. Potser si que al principi, alguns quedaran xocats davant de la cruesa del diagnosi del doctor, però estic convençut que aviat s’adonaran que sense un diagnosi clar no es pot trobar el remi.

Aquesta setmana ha parlat, ha diagnosticat i a donat el remei, al programa de l’Oracle de Catalunya Radio i a COMRadio. No sé quina tertúlia-entrevista ha estat la millor, però jo m’inclino a la segona a COMRadio. En aquesta entrevista se li nota molt més còmode i la veritat ha deixat als periodistes i tertulians que l’acompanyaven amb la boca ben oberta.

Podeu escoltar-lo baixant-vos l’arxiu mp3  a aqui:

 Joan Carretero a COMradio_dia_211010

Ha dit moltes coses, però em quedo amb “És l’hora d’acabar amb les mitges tintes ara hem de decidir si som espanyols sense traumes o ens fem catalans de debò. Aquesta situació de coitus interruptus permanent i d’esquizofrènia és dolenta per a la salut“, ha diagnosticat el Dr. Carretero.

Com a bon doctor, ens ha receptat el millor remei i aquest és Carreterina© amb Independex

(continua per veure les indicacions del prospecte)

ACCIÓ: La Carreterina® s’assimila ràpidament transformant el pacient medicat en un individu actiu. És de gran eficàcia contra espanyococos, regionalicocos, passotacocos i altres paràsits. És també molt eficaç contra els efectes dispersius gram-negatius com corruptecoides, grimpairedoides i botiflericoides.

INDICACIONS: infeccions greus de l’status nacional. Regenera la mucosa parlamentària i la fa totalment reactiva a les invasions corruptives (dietes, xofers, multi-sous oficials, i altres elements de corrupció).

Està molt indicat també en casos greus de dèficit fiscal que no es poden solucionar fent servir el producte Peixalcovinon®

Especialment indicat en la cura d’abscessos cutanis, però no cura els cerebrals, que cal extirpar-los (amb el risc d’extirpar també part del cervell i que els pacients acabin tenint efectes de somnambulisme abstencionista).

S’ha demostrat que en casos de crisi econòmica deguda al bacil “colonialonum provincialis causi belli”, molt estès durant el s.XVIII, efectua una millora econòmica immediata (vegeu ponències dels Drs. Irlandus i Croatius a la revista Nature Independex)

CONTRAINDICACIONS: Aquest medicament no té contraindicacions per als pacients medicats. Malgrat això s’ha observat que després del període de medicació, els veïns del pacient, obtenen grans beneficis de les txurremicines i les merinicines.

EFECTES SECUNDARIS: La Carreterina® té com a efectes secundaris immediats les proclamacions unilaterals d’independència general, i s’observen diferències segons el tipus de pacient:

Empresaris: millores tecnològiques immediates i augment dels beneficis clínics.

Treballadors: estabilitat mèdico-laboral, millores notables de les condicions de treball.

Aturats: amb la Carreterina®, pel fet de produir-se un efecte positiu immediat sobre l’economia, els aturats canvien el seu estatus ràpidament a ocupats amb contracte fix vitalici.

Joves: millora immediata dels efectes nocius de l’educació tripartida, millora de les FP, les Universitat i possibilitat de trobar pis amb lloguer assumible.

Embarassades: contràriament a altres medicaments, les embarassades experimenten un estat d’eufòria en veure que el futur dels seus fills serà pròsper i lliure. Contràriament als estats d’eufòria provocats per altres medicaments, en aquest cas estan demostrats i clínicament justificats.

Infants i estudiants: millora immediata de tot el sistema educatiu. Millora del pressupost i de l’exigència de qualitat educativa.

PRECAUCIONS: És important que si es pren Carreterina®, la medicació s’administri a tota la família, i si es pot, a tot el barri o vila, d’aquesta manera els efectes beneficiosos del producte poden ser més immediats.

INCOMPATIBILITATS: No s’han demostrat incompatibilitats. Està demostrat clínicament que els tractaments amb Carreterina® no han causat cap problema i les poques disfuncions observades es deuen a tractaments reverberants amb altres productes del mercat. En aquests casos cal suprimir els tractaments paral•lels per molt confluents que puguin semblar.

ADMINISTRACIÓ I POSOLOGIA:

• Adults: Votar cada cop que es convoquin eleccions.

• Infants: Es recomana esperar a l’edat de 18 anys per administrar Carreterina®. No obstant això recomanem la Carreterina Juvenil ®, per tal que els nens adquireixin una bona pràctica en la utilització del medicament.

• Pacients hospitalitzats: Cal administrar-los Carreterina® amb urgència, assistir als mítings, organitzar-se local i comarcalment per ajudar els efectes positius del medicament.

INTOXICACIÓ I TRACTAMENT:

En cas d’un excés de Carreterina®, recomanem al pacient una setmana de descans. Prendre immediatament altres medicacions alternatives, pot provocar un efecte rebot greu que porti el malalt a un estat d’addicció similar a la drogoaddicció, o bé que hagi de deixar de prendre el medicament alternatiu per fútil i que hagi de tornar a prendre Carreterina®, de manera que l’efecte sobre el col•lectiu medicat disminueix.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ: els 68 parlamentaris reagrupats s’han de conservar al Parlament mèdic de la Nació malalta, només així s’aconseguirà la millora de la malaltia del col•lectiu.

PRESENTACIÓ: Propera campanya electoral.

NO CAL RECEPTA.

AQUEST MEDICAMENT S’HA DE MANTENIR EL MÉS PROPER ALS PACIENTS.

Fabricat per:

Laboratoris RI

www.reagrupament.cat

Catalunya

(Unió Europea)

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions 28N, Política, Reagrupament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.