Projeccions reals o un simple divertiment (2ªPart)?

Com vaig dir a la primera part les enquestes a Internet són molt poc fiables i no crec amb elles. Però a partir de l’excel que he rebut d’aquesta web que fan projeccions dels escons per al Parlament , m‘ha servir per jugar una mica i així poder treure conclusions de com afecta l’aparició d’una o dues noves forces al panorama actual.A aquesta segona part, analitzo com pot afectar als partits parlamentaris actuals si és sumessin els vots de les opcions independentistes, RCat o SCI, com també ERC.

M’agradaria que quedés clar, que el més important no són els escons que poden sortir d’aquest exercici , ja que les dades que em baso no tenen cap fonament estadístic ni encara menys electoral. Però serveix per veure qui són els principals beneficiaris de què no hi hagi una sola candidatura independentista.

Podeu llegir tot l’article a aquest enllaç del bloc de deumil.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Política, Reagrupament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.