10Mil en xarxa continua en marxa amb la ILP per al referèndum

Després de la històrica manifestació a Brussel·les de 10.000 per l’autodeterminació de la nació catalana, continuem treballant per aconseguir els nostres objectius. Com ja he explicat en la sèrie d’articles sobre deumil.cat, els objectius són:

1)    La internacionalització de la reivindicació per la independència de la nació catalana

2)     Forçar que els partits catalans, posin en els seus programes electorals per les properes eleccions com a prioritat màxima la independència i que els pactes que facin estiguin condicionats per aconseguir-la.

El primer objectiu el varem complir notablement a Brussel·les, ara amb la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per demanar que el Parlament de Catalunya debati i aprovi la convocatòria d’un referèndum per l’autodeterminació de Catalunya el 12 de setembre de 2010, és per aconseguir el segon objectiu.Avui dimecres a les 6 del vespre s’entregarà al registre del Parlament la petició per la comissió promotora de la ILP, aquesta comissió té més de 10.000 persones que l’hi donen suport, seria bo que poguessis anar-hi, jo estic a Alemanya i no podré. Quina ràbia!

La petició de la ILP s’entregarà a la Mesa del Parlament, perquè en 14 dies digui si l’accepta o no. La Mesa del parlament, esta composta per 7 membres que en teoria 4 representen a partits que estan a favor del dret d’autodeterminació de Catalunya, a part de què el President té la facultat del doble vot en cas d’empat.Aquí teniu la composició de la Mesa:

Ernest Benach Lluís Corominas Antoni Castellà Jordi Miralles Higini Clotas Lídia Santos Rafel Luna
Ells i els seus partits estan a favor del dret a l’Autodeterminació Estan en contra del dret a l’Autodeterminació

La majoria de la Mesa ESTÀ A FAVOR DEL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ.


La Mesa una vegada ha admès la ILP es donarà el tret de sortida per a recollir 50.000 signatures al menys durant 120 dies hàbils, per poder desprès ser admesa en un ple del Parlament, a on es debatrà i es posarà a votació.En tot aquest procés veurem quins són realment els partits parlamentaris que són coherents amb el que diuen que defensen i servirà per descobrir els que estan contra els drets dels pobles a la seva lliure determinació. Com també, segur que descobrirem qui són uns mentiders.

Però primer cal que la Mesa admeti la ILP en els propers 14 dies que tenen per decidir-se, per això faig una crida a la xarxa sobiranista perquè fem una campanya, amb baners, articles, cartes als diaris i tot el que penseu per demanar que la Mesa no s’arronsi i veti aquesta iniciativa popular que recordem, cap fins ara de les presentades havia tingut d’’entrada tant ciutadans que la promouen, en concret 10.171 ciutadans.

Aquí teniu l’enllaç per enviar un correu als membres de la Mesa per recordar-los que tenen que admetre la ILP:

h
ttp://www.catalunyaestatlliure.cat/forms/email_mesa

Catalans!, igual que a Brussel·les, tots a lluitar per la ILP!


Cada dia més prop de la independència!

Endavant les atxes!

Nota: En l’enllac a continuació podeu trobar  l’arxiu ILP_baner_amb_exemple.zip amb els baners amb un exemple per posar-lo als vostres blocs i webs.

http://blocs.mesvilaweb.cat/media/SUxQX2Jhbm5lcnNfYW1iX2V4ZW1sZQ==_132558_1_6464_1.zip

Fes-ho corre!

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Deumil, Política i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.