Suport a la campanya de 10.000 a Brussel·les per a la premsa internacional

 

Des de finals de la setmana passada un grup de persones estem intentant fer conèixer la manifestació que milers de catalans farem el proper dissabte dia 7 de març a Brussel·les per l’Autodeterminació de la nació catalana. Un dels problemes és que la premsa internacional té la seu a Madrid, a on resideixen tots els corresponsals. Aquests corresponsals estan molt enfocats a la política de la “villa y corte” i tenen un concepte molt provincià de tot el que està succeint als Països Catalans. Ja  ho hem vist amb el tractament de la Fira de Frankfurt com també els darrers articles apareguts en diaris britànics, com The Economist.

Per això, seguint la filosofia que s’ha caracteritzat la nostra iniciativa de deumil.cat, a on sempre hem dit que sense la participació total de tothom, de crear xarxa i que cadascú ofereixi els seus serveis pel bé comú de la causa, hem fet una crida tant al Facebook com en tota al web deumil.cat.

En aquests moments persones a Londres, Brussel·les i Catalunya que han treballat per gabinets de premsa o són periodistes, estem enviat, trucant i realitzant tota una sèrie de tasques per donar conèixer la manifestació del proper 7 de març.També comptem amb la col·laboració de persones que ens tradueixen els texts a l’anglès, al francès, a l’holandès, a l’alemany i l’italià. Però necessitem més suport i ajuda, si coneixeu que estigui disposat a ajudar-nos, si us plau envieu un correu a [email protected]

En aquests moments tenim un nou bloc i un webcast tot en anglès expressament pensat per a la premsa internacional.

Ho podeu veure en aquestos enllaços:

http://press.deumil.cat o http://catalanstate.blogspot.com amb tota les noticies, dossiers de premsa i articles publicats ja en la premsa de fora de Catalunya.

http://webcast.deumil.cat com a media center de tot el referent a 10.000 per la premsa internacional.

També tenim el bloc del company flamenc de Bèlgica que ens esta donat molt de suport: http://10mil.wordpress.com/

Prego la vostra la vostra col·laboració en difondre aquests com també si sabeu d’un article que ens faci referència ens ho comuniqueu per tal de què el publiquem.

Ara, una vegada la premsa catalana ja està assabentada, cal fer-ho amb la premsa internacional, no és fàcil, però, algú pensa en aquestes alçades què als catalans ens regalaran quelcom?

Moltes gràcies

Ens veiem el dissabte dia 7 a les 11 a Brussel·les

Salut i Indepèndencia

Manel des de l’Exili

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.