Una potencial via per poder curar la SIDA?

Fa temps que en aquest bloc ha deixat d’escriure articles relacionats amb la salut i la ciència. De fet fa qüasi un any i tot perquè vaig decidir deixar d’escriure al bloc. Però per culpa de la situació política del meu partit vaig decidir continuar escrivint en mires d’ajudar a fer el canvi. Al final, ha resultat que he continuat escrivint articles amb més o menys freqüència, però tots referents a la renovació d’ERC que per desgràcia no acaba de reeixir. Però això no vol dir que no rebi informació rellevant a nous fàrmacs o tractaments per la salut. Vet a aquí, un que fa una setmana que he rebut i que crec interessant reproduir en el meu bloc.

 

L’altre dia en llegir la notícia del cas sorprenent del pacient amb leucèmia i la Sida que fou aparentment curat de la Sida gràcies a un trasplantament de medul·la òssia d’un donant que era resistent a la Sida, vaig quedar doblement sorprès, no només per al fet de què sembla que s’ha trobat un camí per poder curar la Sida sinó pel fet de què hi ha gent resistent al virus de la Sida.

La SIDA (

 • delicious Bookmark on Delicious
 • digg Digg this post
 • facebook Recommend on Facebook
 • reddit share via Reddit
 • stumble Share with Stumblers
 • twitter Tweet about it
 • rss Subscribe to the comments on this post
 • Quant a Manel Bargalló

  Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
  Aquesta entrada ha esta publicada en Ciència i Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.