Partidaris d’Esquerra independentista amenacen deixar ERC si Joan Carretero i Rut Carandell no entren a l’executiva.

Partidaris d’Esquerra independentista amenacen deixar ERC si Joan Carretero i Rut Carandell no entren a l’executiva. 

Aquest podria ser també el títol correcte si veiem de qui grup de militants estan parlant, però en canvi segons el diari El Periódico el titular es: Afins a Carretero amenacen d’abandonar Esquerra.

És estrany, no?

Perquè un Col.lectiu auto anomenat 1 d’abrilque en els seu bloc mai s’han posicionat explícitament amb RCat i en canvi un dels seus principals impulsors han signat els avals en Esquerra Independèntista d’Uriel Bretran i Jaume Renyer , ara segons El Periódico son “Afins a Carretero”?


Perquè ara aquesta noticia?

Doncs perquè ara es tracta de utilitzar tot tipus de campanya d’intoxicació per fer mal a la candidatura del Reagrupament.Cat.

Perquè a nosaltres i no a Esquerra Independentista? , doncs per què la candidatura d’Uriel Bertran i Jaume Renyer no representen cap alternativa real a la candidatura que té el favor dels mitjans de comunicació afins a la continuació del Tripartit. En canvi la candidatura representada per Joan Carretero i Rut Carandell si que ens veuen com l’única alternativa real.

Quan dic, que Uriel Bertran, especialment, no representa cap alternativa real a la candidatura d’en Ridao, no necessàriament ho dic per al nombre de possibles vots que pot obtenir. De fet, ja no son només els blocaries que donen suport al Reagrupament que pensa que hi ha pacte parlat entre Puigcercós i Uriel, el militant i blocaire Carles Macian, que dona explícitament suport a la candidatura d’en Benach-Niubó, també ho insinua en el seu darrer article segons el que va veure en el darrer debat.

El fet que la campanya d’intoxicació dels mitjans pro-socialistes tant explícitament contra nosaltres és ja tant descarada, és que realment els socialistes comencen a tenir por de que guanyem.

Companys, amb aquestes noticies ens diuen que anem bé, ja falta poc per renovar i rellançar Esquerra Republicana de Catalunya.

Militants no us deixeu enredar, voteu per Joan Carretero i Rut Carandell.

RENOVEM ERC. ARA PODEM!

 Nota: La resposta de Joan Carretero a aquesta notícia ha estat Carretero recorda al “Col·lectiu 1 d’Abril” que a ERC no hi sobra ningú sinó que hi falta molta gent”

Quant a Manel Bargalló

Català "exiliat" a Alemanya degut a la globalització i la provincialització de Catalunya. Soc Biòleg i tinc un Master en direcció de TIC. Treballo de consultor per una multinacional del sector de l'automatització en el sector de la Industria farmacèutica.
Aquesta entrada ha esta publicada en Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.