Navegació

mail entre malalts d’ELA 15, setembre de 2015

Publicat per Josep Rof en : la meva ELA i jo , Rastrejar

    Hola que tal estàs? el pròxim divendres tinc control a Bellvitge, haig de dormir la nit abans amb el pulsòmetre (el recull el dijous el missatger) ja tinc l’autorització per  l’ambulància, ves per on han passat 6 mesos de l’última visita. He caigut tres vagades, vaig per la 71?? quasi com anys tinc, tret d’una, el març que vaig trencar-me la tíbia i el peroné, les altres dues per sort no m’he fet res, a part dels cops, amb 15 dies dugués caigudes, una fen el traspàs entre les dues cadires, la manual és va girar i jo escolat entre les dues a terra, picat amb el cap al moble, l’altre a Llanars abans de anar a dormir també d’esquena, mira que vaig em compte…

    Tinc molta mucositat i amb dona tos, és liquida, fins que no l’he pogut arrencar, no tinc força ni per tossir…avui he anat el metge del cap i m’ha receptat un xarop, espero que circuli més fluidament. He fet un passeig a la farmàcia, doncs aquest matí no tenien totes les medecines.

    He estrenat una bossa nova, molt gran, de bon preu, ja estava cansat de fer publicitat, de l’ortopèdia on vaig comprar la Kite, miraré si trobo on la vaig comprar , per si l’has de menester, feia molt dies que la buscava per internet i res de res.

www.ortoweb.com

https://www.ortoweb.com/bolsa-auxiliar-impermeable-para-silla-de-ruedas

    Endavant sempre malgrat les fleumes, les caigudes, les medecines, les llargues visites a Bellvitge: Els 72 anys, cal agafar-ho amb calma, els dies no passen VOLEN! i nosaltres amb ells.

    Una forta abrasçada! d’un cos afeblit per una ELA de nassos. Josep

bolsa_auxiliar_impermeable_silla_ruedas_2 (1)