Navegació

la placa del Silenci 1, abril de 2011

Publicat per Josep Rof en : fotos, General , Rastrejar

Aquesta pedra que ha fotografiat en Dani i faig mans cada dia, absorbint l’energia per anar tirant, ell no ho sap, de fet mai l’havia dit a ningú. L’atzar ha fet el miracle en ser fotografiada.

A la Placa del Silenci a la Garriga on de 11:30 a 12:30 ens trobem els avis garriguencs, tertulians natius, avui el tema era la política, futbol i metges (no malalties) encara que mes grans que jo m’agrada escoltar-los aprenc amb ells i d’ells, es coneixen de tota la vida, jo des de fa quatre anys, m’accepten bé.

Veig assegut en un banc allunyat el amic fotògraf Dani Soler, m’hi he acostat i em establat conversa…m’ha dit que feia descans a la llarga caminada d’avui, em parlat de càmeres de fotos, se que l’agrada l’ultima adquisició meva la Canon PowerShot G12, l’he deixat, esbalaït se l’ha mirada de dalt a vaig, m’ha fet aquestes fotografies, aquesta setmana perquè sembla que farem una estada a fora, sinó l’hagués deixat uns dies perquè la fes anar, em quedat que igual ho fem en un altre dia, sembla que l’ha fet il·lusió poder provar-la, les fotos fetes per ell les hi passaré amb DVD. Quasi era l’una. Els avis tots eren fora. Ell ha continuat la caminada ja de retorn a casa. I jo cap a la meva, he arribat justet de bateria, ara s’està carregant. Hem dinat caldo. I quant acabí de penjar aquest POST m’espera la becaina obligada per posar descans al meu cansat cos.

Abril mes del meu aniversari, falten quinze dies per fer els 68 i encara soc el nen que un dia vaig ser. Mentre faig camí dels deu anys del diagnòstic de l’ELA. Ella i jo passejem amb la cadira de rodes, dormin, escrivim el post…”ella i jo som u” us ho volia dir i ja ho he fet.

Fins un altres post…fins ara mateix…estigueu bonets…abraçades Josep