Navegació

el meu passeig d’avui… 2, febrer de 2011

Publicat per Josep Rof en : fotos, General , Rastrejar

Oest de La Garriga

Canon PowerShot G9  16:30 per jrrof

El meu passeig d’avui 31/01/2011

Me hi he atrevit a passar-hi amb la cadira de rodes, un arranja’t camí discorre paral·lel al riu Congost, a banda i banda i han barraques fetes del no res, aprofitant-t’ho tot, tot val, les hortes semblen abandonades o aletargades, un ametller ens treu la flor tímidament, abraçades a ell descansen unes seques canyes, una figuera podada i apuntalada per gruixudes canyes, un tancat fet de pals i malles i canyes trenades delimita l’espai de cada horta, ara tot descansa tot esperant la primavera on com un miracle cada anys tot recobre nova vida.

El meu passeig d’avui m’ha fet recordar que jo també havia manat una horta, on els meus quatre fills es menjaven els tomàquets directe de la tomaquera, quant regava s’hi refrescaven els peus, d’això fa molts d’anys… perdura en la memòria, ells eren petits, jo era jove, ara tots em crescut un munt. Llei de la vida. Dolços i llunyans records. Josep

Comentaris»

1. Jaume Pubill - 2 febrer 2011

Josep: Bonic passeig. Un hort ben cuidat és sempre una meravella, una petita obra d’art i una bona sortida en aquests temps de crisi.
Una abraçada, Josep

2. Josep Rof - 2 febrer 2011

ei! Jaume m’agradarà passar-hi quant estigui en plena activitat i tot hagi crescut…hi tornaré… una abraçada Josep


*