Navegació

1er Concert Solidari a favor de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica 14/11/2009 16, novembre de 2009

Publicat per Josep Rof en : ELA , Rastrejar

serie_musica_concert_ela_14112009-93-carlos-fernandezcrw.jpg1er Concert Solidari a favor de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

I després del concert què de QUÈ?

Ressaca? No pas, SI un cant a la VIDA!!!

Des de la llunyania auguro que va ser un èxit, amb les fotos passades per Josep Avilés es veu el local mig buit, ell m’ho va aclarir estant fetes al principi, on l’aforo just es formava, la “Fàbrica Llobet de Calella” el local  és molt gran i per les fotos dedueixo que és molt bonic, (gràcies Josep per acostar-m’hi)

Les teves fotos fantàstiques! Tant que hi he set sense ser-hi, he vist a Carlos Fernàndez  amb ELA  assegut en una cadira de rodes, tocant la guitarra, devia ser un moment tendre i emotiu. De fet veure un elátic per si ja ho és, i més si ens toca música, gracies company per ser tant valent.

Des d’“el meu recó a l’estudi actiu” “on veig passar el temps” vull agrair-vos tot l’esforç que comporta organitzar i du a terme aquest 1er Concert Solidari a favor de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, a tots moltes gràcies.

Josep Rof i Rof un elàtic de 3.118 dies

fundacio-catalana-dela-morrie.jpgserie_musica_concert_ela_14112009-207crw.jpg  mou-te.jpgI seguéis… seguéis… seguéis… seguéis… seguéis… seguéis…