Navegació

pedra i fang! 31, maig de 2009

Publicat per Josep Rof en : fotos, natura , Rastrejar

img_2010.JPG img_2012.JPG img_2015.JPG img_2011.JPG img_2020.JPG img_2014.JPGCanon EOS 400D DIGITAL 26/5/2009 hora 11:32 per jrof paret de pedra i fang! €i! Voleu cosa més bonica que una paret de fang i pedra feta per la ma del home de fa molts anys, servia per delimitar finques de conreu o propietats, sempre m’hi quedo enfavat en veure tanta bellesa! Amb paciència pedra sobre pedra, estriant les planes per els exteriors i el fang feia de ciment i han aguantat anys i anys. Sense respecta per l’obra ben feta, amb medis minsos perdurable en el temps, ara qualsevol cosa la fa claudicar i acabar empentada per qualsevol màquina i una ruïna total. Allà al terra resta un munt de pedres i fang sec tot amuntegat, la sàvia natura lis hi donarà nova vida! arrelant en aquella terra antiga descansada dins el mur. El caragols i fan estada.  jrof img_2013.JPGAMICS BLOGAIRES DE L’AVUI ELS MEDIS SE M’HAN ESPATLLAT I NO AMB DEIXA OBRIR PER EDITAR EL POST NI LA DATA DE PUBLICACIÓ NI RES DE RES MIREU EL POST D’AVUI TOT SEGUIT I NO TROBO LA MANERA DE SORTIR-ME’N. DEMANO AJUDA

Comentaris»

1. jrof - 31 maig 2009

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMICS BLOGAIRES DE L’AVUI ELS MEDIS SE M’HAN ESPATLLAT I NO AMB DEIXA OBRIR PER EDITAR EL POST NI LA DATA DE PUBLICACIÓ NI RES DE RES MIREU EL POST D’AVUI TOT SEGUIT I NO TROBO LA MANERA DE SORTIR-ME’N. DEMANO AJUDA
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Jaume Pubill - 31 maig 2009

Hola Josep: Jo veig el teu post normal…. Si necessites ajuda escriu-me un correu i miraré de fer el que pugui.
Una abraçada.

3. jrof - 1 juny 2009

€i! HELP HELP no me’n ser sortir remeno i remeno i les pestanyes de la data no s’activen i sols admet el tex sense punts i a part….

4. jrof - 1 juny 2009

€i! inclòs he canviat la presentació… per a veure si amb deixa editar com abans feia, ara estic massa cansat… demà serà un altre dia bona nit blogaires! Josep Rof i Rof

5. jrof - 2 juny 2009

€i! Sembla que ja ser el perquè no amb deixa he consumit les 50MB (Utilitzat: 100% de 50MB) ARA S’HAURIA DE FER UNA AMPLIACIÓ I PERDONEU NO SE PAS COM? HELP!!!!!!!!!!!!!!!


*