Navegació

8 primaveres! 10, maig de 2009

Publicat per Josep Rof en : ELA, General , Rastrejar

img_0773.JPG 

 Canon EOS 400D DIGITAL tirada el 7/3/2009 a les 11:40 h. per jrof

8 PRIMAVERES! 

Existeixen  primaveres plujoses, seques, assoleiades, de nits fosques i estelades, però sempre amb flors de tots colors. Fins i tot, les flors de la primavera són diferents i, quan se’n va, vénen altres estacions. Sempre però, tornarà. I que torni (és un desig) la de les flors en llibertat. 

Són ja vuit primaveres d’elàtic “10 de maig de 2001/09”. Ara, però “Hi ha dies que sóc llum tremolosa de flames”.

Cosit a píndoles. Píndoles al matí, píndoles al migdia, píndoles a la nit, tot gira, però amb les píndoles. “Píndoles miraculoses” que m’acompanyeu des de fa vuit anys. On sou? On són? Perquè m’heu servit? Les he contades i, ni més ni menys ja són 26.280 dosis les que m’he cruspit? “Tantes com miracles esperats” O no. Mirant-m’ho bé penso que si.  

Per a mi és d’un enorme plaer, escriure aquestes ratlles a ploma. Unes descompensades lletres (lletresferides com jo) les que volen agrair-vos el vostre suport o amistat que m’heu donat en el transcurs de la malaltia durant aquests vuit anys. En Josep no seria el que és sense vosaltres. 

Altres Primaveres “Ens Vindran” i… Que tots plegats les “Puguem anar Celebrant”.

Us ho confesso amics meus, però no ho digueu a ningú “Tinc previst fer una travessia per l’Atles en bicicleta, però no trobo el moment per realitzar-la” 

Fins ara… fins ara mateix… fins a la pròxima primavera… Una abraçada de tot cor…  d’en Josep.  

diumenge, 10/ maig / 2009

jrof   porta  2.920 díes elàtic

Canon EOS 400D DIGITAL tirada el 7/3/2009 a les 13:40 h. per jrof

img_0805.JPG