Navegació

reculls de vida viscuts! 23, gener de 2009

Publicat per Josep Rof en : reculls , Rastrejar

cercan-lequilibri.jpgfelic.jpeg46a4554b45e87e9247bd885ef83b272b.jpgcap-a-on-vas-formiga.jpg-diumenge, 5 / agost / 2007  17:35:05 // 18:28:37 

-Soc un drago… soc un dragonet… surto de dies a prendre el solet.  

-Que i fa un hipopòtam a la gespa un dia de sol? Ni més ni menys ombra. 

-Les meves amigues les formigues… mentes jo no faig res… no paren de treballar. 

-S’ha romput el silenci del  matí per l’arribada de tres néts… Quina vitalitat, quina potència, quin soroll, les formigues ni s’han immutat. 

-Set a taula per dinar, no paren de xerrar… de fons escolto la formula uPlats néts… corrents al calaix dels gelats. El calaix està com un globus desinflat! 

-Quina becaina! He fet ! El nét petit l’està fent! Quin descans?Rinc… rinc… quatre més… rompen el silenci. El Nil segueix dormitant. 

-Ara mateix a casa onze som! Algú vol fer valer els seus drets, tothom crida més per marcar territori. Ells no ho saben que els estic escoltant! 

-La soferta nevera no para de servir a tota la concurrència… Ella no fa vacances… Jo tampoc i l’avia diu que un dia en farà! 

-Quin terrabastall, quin rebombori, quines empaitades, és un no parar. Quina vitalitat, piscina, dibuix, bicicleta, màniga d’aigua a tot drap! 

-Càseum! Per anar amb ells… estic per fer-me amb una bici de tres rodes O quatre per si de cas! De dues places per l’avi i l’avia!  Avi “Baixa de la figuera” 

-Han sortit en filera el pare, els fills, també el *petit i la nora que estrena rodes noves… tanca el grup. És l’assaig per fer un dia la ruta del ferro (Ripoll/Sant Joan)  

-La nevera els espera, guarda agua fresqueta, una gelatina, un suc de poma o qui sap si un préssec o un gelat. Mentes arriben, a la soferta nevera la visito jo.  

-Que vos pensàveu he agafat set escrivint tot això. Un fet de vida a casa nostre. 

-L’avia està tossint, de tant en tant ho fa, ara la sento per la quietud que hi ha a casa és total! Sols s’escolta una música suau de fons.

-Ja tinc ganes de que arribin!   

-rofrofjosep 

-Ara, que he complert els 64, els  6 d’elàtic,acompanyat de 7 néts! “Estic en el millor del pitjor”   i crec que és veritat. 

-*El petit va lligat amb la seva  bici de quatre rodes a la del seu pare Xavi formen un tren.