El meu perfil

Vaig nèixer a Castelladral, on vaig rebre l’ensenyament primari i l’aprenentatge de pagès fins als divuit anys. Després vaig cursar Estudis Humanístics al Seminari de Solsona ; Teologia a la Facultat de Teologia de Barcelona, secció Sant Francesc de Borja de Sant Cugat;Filosofia i Filologia Catalana a la Universtiat de Barcelona. He participat diverso estius com a alumne de la Universitat d’estiu de Prada de Conflent. He fet de professor als Instituts de Batxillerat de Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, i del Lluís de Peguera de Manresa. Sóc soci fundador de l’associació de Veïns i Amics de Castelladral i ex-regidor de Món Rural de l’Ajuntament de Navàs, en el qual  em vaig responsabilitzar de la tasca de revitalitzar l’extens territori agrícola del municipi, mancat de serveis bàsics, com l’aigua corrent, carreteres i pistes forestals… Actualment estic jubilat i compagino petites activitats agrícoles, amb autoformació i serveis de voluntariat a  Càritas, Plataforma Solidària d’Aliments,Presó dels Lledoners,Reforç Escolar al Centre Obert de Sergi Aguilera a Manresa

En aquest moments m’interessa tot el que faci referència a problemes de lectura (dislèxia i altres trastorns) a la primària, secundària i a l’etapa adulta en els centres penitenciaris.

Una resposta fins a ara

Una resposta a “El meu perfil”

  1. Jaume Obradors Suadesen 02 nov. 2010 en 19:29 1

    Josep
    Conec el llibre sobre la família de la Rovira de Castelladral. Si us plau, presenteu-vos una mica més perquè jo em pugui situar més bé i pugui mostrar el vostre interès a la família. El llibre, si no recordo malament, només es va distribuir entre familiars i amics amb motiu d’una festa familiar.
    Jaume obradors

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*