10 set. 2009

Entre dictadura i democràcia, ja sabem què tria Espanya

Publicat en 9:43 sota Actualitat,General

Si una virtut ha tingut el presumpte referèndum d’Arenys de Munt és que ha deixat ben clar què tria Espanya quan es tracta d’aquestes coses. Allò que diuen al País Basc de que mentre hi hagi violència no es pot parlar de res, no porta la conseqüència de que sense violència sí que se’n pot parlar. El “cas Arenys de Munt” demostra que sense violència, tampoc.

Mentre un jutge -a instàncies d’un advocat de l’Estat de passat feixista, per cert- prohibeix que un Ajuntament col·labori amb uns ciutadans de la vila que volen preguntar al poble què opina sobre una qüestió determinada, un altre jutge autoritza els feixistes a manifestar-se al mateix lloc i hora de la consulta i precisament en contra del fet que es faci la consulta.

 Em sembla que no calen més comentaris.

Cesc Farguell

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.