09 set. 2009

El camí cap a la independència

Publicat en 10:24 sota Estudis i propostes,Textos bàsics

Ahir, 8 de setembre, els amics de la Plataforma pel Dret a Decidir em van invitar a intervenir en un acte seu sobre noves vies més enllà de l’autonomisme, i hi vaig fer una presentació de la nostra proposta de full de ruta per a la independència.

Per als que hagueu estat seguint els treballs de les Conferències Democràtiques des del principi, poser no hi trobareu res de gaire nou, però el cert és que va agradar molt al públic present. Diverses persones se’m van adreçar demanant si els podia facilitar la presentació i els vaig dir que avui estaria penjada en aquest blog.

 Malauradament, les normes de seguretat del blog no em permeten (o deu ser que no en sé prou) penjar-lo com a fitxer adjunt com hauria estat el meu desig, però si el voleu, només m’ho heu de demanar a [email protected] i amb molt de gust us l’enviaré. Lamento els inconvenients que això us pugui ocasionar.

 Per descomptat, que en podeu fer tanta difusió com vulgueu.

Endavant!

Joan Fonollosa

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.