21 jul. 2009

Catalunya abans que altres prioritats politiques

Publicat en 20:26 sota General

Em sap molt de greu reproduir aquest correu que m’ha enviat un company i amic amb qui compartim, entre altres coses, el desig de llibertat per a la nostra pàtria.

Malauradament, em temo que aquesta posició està ja massa estesa entre els militants i simpatitzants de Convergència, decebuts de fa temps i per als quals els darrers esdeveniments poden haver estat la gota que ha fet vessar el vas.

Amb tota la tristor, crec que cal reclamar una vegada més als dirigents de Convergència que s’alliberin de pors infundades, facin un exercici de responsabilitat i se sumin d’una vegada per totes al que el nostre poble està reclamant: un projecte de llibertat.

Endavant!

Joan Fonollosa

————————————————————————————

Benvolgut Joan:
 
Em sap molt de greu dir-te això, però donat el cas i veient a on hem arribat, jo personalment ja no em sento part de CDC, com sempre m’havia sentit, fins i tot desde el punt de vista sociopolític és el meu partit. Si ara mateix Catalunya és fes independent votaria amb els ulls clucs a CDC i a l’Artur com a president. Però crec que CDC o al menys els que la lideren, ara no els hi veig cap intenció de demanar un estat propi. (Tot i que hi ha més horitzó a CDC que a ERC, que no té ni dignitat com a partit, però d’aqui a les properes eleccions tindrem altres possibilitats).

Per tant de moment només votaré a un partit que demani la Independència a curt termini i com a objectiu prioritari. Podeu seguir enviant-me correus us seguiré apreciant, no serem enemics, però jo vull anar més enllà, sense perdre temps i alhora  poder adquisitiu, llibertat, un futur millor per als meus fills i la meva dignitat com a persona.
 
Una abraçada particularment a tu Joan per la teva tasca i a la resta de part meva.

R.L.

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.