19 abr. 2009

El llibre de’n Tremosa

Publicat en 12:43 sota Actualitat

La publicitat que l’AVUI fa d’en Tremosa i el seu llibre en l’edició del 17 d’abril, em sembla exagerada i tendenciosa. Si el sobiranisme del que ens vol parlar en Tremosa és el que es respira a la cúpula dels que manen a CDC serà una volada de coloms. Altra cosa seria donar a conèixer la veu de les bases del partit que és menystinguda sistemàticament.

La apropiació i utilització d’una imatge de la manifestació dels 10.000 a Brussel·les dient que es va organitzar amb el suport de CDC em sembla una informació tendenciosa, per dos motius; primer perquè es va tractar d’una iniciativa de la societat civil i si algun polític hi va participar va ser a títol personal, no com a partit i en segon lloc perquè que jo sàpiga el Sr.Tremosa no hi va anar, cosa que si van fer altres personatges públics com Núria Feliu, Oriol Junqueras, López Tena, Angel Colom i d’altres…

És una pena, però el sobiranisme del que ens puguin parlar els líders polítics que té Catalunya actualment no és creïble. Cal una renovació de les cúpules dels partits que es diuen soberanistes, doncs amb una bona sort només arriben a un catalanisme descafeïnat, amb un únic objectiu, fer política de partit i mantenir la poltrona. El mal de Catalunya és l’individualisme.  ´

Només amb la unió de totes les plataformes sobiranistes i creació d’un nou partit que es defineixi clarament en aquest sentit, es podrà avançar cap a la independència. 

Antoni Majó Escalona

Sabadell

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.