19 nov. 2008

Nova activitat per al bloc

Publicat en 11:28 sota General

A partir d’avui obrim una nova activitat en aquest bloc.

Fins avui, en aquest bloc només havíem anat penjant els textos que s’havien generat  a partir del debat intern o les propostes polítiques que des de les Conferències Democràtiques de Catalunya fem amb caràcter general. Preteníem (i pretenem) d’aquesta manera donar a conèixer  a tothom el nostre pensament i les nostres propostes.

Aquesta activitat no s’aturarà, però a partir d’ara també hi anirem penjant textos de comentaris que els membres de les Conferències ens vulguin proporcionar. En general seran comentaris sobre l’actualitat política, i per això els etiquetarem sota l’epígraf d’actualitat, encara que de vegades, com la primera aportació que hi fem (el somni del meu avi) no ho siguin ben bé.

 Pretenem aixi donar sortida a les inquietuds i neguits que tants catalans conscients de ser membres de l’última (o penúltima) generació de catalans i que no es resignen a ser-ho. “El somni del meu avi” és una gran manera de començar aquesta nova oportunitat de rebelar-se contra un destí que enlloc no diu que ja estigui escrit… si volem seguir esborrant el que altres porten segles volent escriure.

Endavant!

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.