13 juny 2011

Ser concís

Publicat en 16:17 sota General

Cada dia rebem a la feina molts correus; uns externs a l’empresa en la que treballem, i altres interns, bé directament adreçats a nosaltres, o bé en còpia. Sigui quin sigui el seu origen, la realitat és que la suma de tots ells dóna com a resultat molta informació a processar.

Si som conscients del molt de temps que ens ocupa llegir-los, valorar-los i decidir quines accions a fer a partir del que llegirem, hauríem de ser conseqüents i mirar de no col.laborar a fer encara més farragós el procés, quan som nosaltres els qui enviem els correus.

Així que siguem breus al redactar-los. Deixem-nos de retòrica i afegitons, per escriure només el què, el qui, el quan, l’on i el per què. Quan més breu i condensat millor. I si cal algun aclariment més, ja ens el demanaran.

No hi ha resposta