25 març 2011

Estar pendent dels detalls

Publicat en 6:57 sota General

En el sector serveis, estar pendent de cada detall és essencial no només per créixer, sinó per la pròpia subsistència de l’empresa.

Mentre que a la indústria, un servei post-venda eficaç pot salvar una errada de producció, a les empreses de serveis els clients no solen donar una segona oportunitat: si les seves expectatives no s’assoleixen, canvien de proveïdor. I la majoria de vegades, sense donar-li ni una sola explicació.

Així doncs,  cal estar ben pendent de cada detall. Principalment les persones de primera línia, les que estan en contacte directe amb el client. Precisament per això, aquestes persones són les que haurien de rebre més atenció i formació per part de la direcció de l’empresa. I, lamentablement, no és així en gran part de les nostres empreses.

No hi ha resposta