20 febr. 2011

Fer el que sigui més adient

Publicat en 8:33 sota General

Normalment quan ens sentim pressionats a la feina, la nostra resposta automàtica és dedicar-hi més hores i treballar “més dur”. Però el resultat no és més positiu: perdem hores de la nostra vida privada; no pensem què és el proper que seria adient fer, sinó que simplement fem i fem coses sense cap altre criteri que el primer que ens ve al cap o que veiem;  no ens aturem per agafar forces i esbargir el cervell perquè sigui creatiu…  Aleshores arriben l’estrès, la depressió, les malalties i les baixes laborals.

Enlloc de tirar pel dret, és millor aturar-se a pensar què és el més adient a fer en cada moment. Fer el que ens convé per assolir els nostres resultats, i no pas el que ens va arribant en forma de documentació, e-mails, trucades, … Fer el que ens pertoca i delegar el que no es correspon amb les nostres responsabilitats.

No hi ha resposta