31 gen. 2011

Motiva donant reconeixement

Publicat en 23:18 sota General

Una forma de motivar els altres és reconèixer les coses que fan bé. A diferència del que passa normalment (es critica el mal fet i no s’aplaudeix el que es fa bé “perquè ja se suposa que s’ha de fer bé”) donar reconeixement pel que s’ha fet bé ajuda a crèixer professionalment i personalment.

A nivell professional perquè el reconeixement ajuda a que esdevingui un hàbit aquella conducta puntual que s’està valorant públicament.

A nivell personal perquè se sent identificat positivament, enlloc de ningunejat. El contrari de l’amor no és l’odi, és la indiferència. I malhauradament moltes vegades caiem en el parany de no dir res a l’altre. I que et tractin com un moble, fa més mal a la llarga que una esbroncada puntual. Així doncs, motiva donant reconeixement!

No hi ha resposta