26 gen. 2011

Exigeix

Publicat en 7:09 sota General

Si algú s’ha compromés amb tu a lliurar-te algun objecte o treball en una data determinada, exigeix que ho compleixi.

Sembla lògic, oi?  Doncs moltes vegades no ho fem. Sigui per no buscar problemes; per no enemistar-nos; per timidesa; perquè tenim por que ens exigeixin el mateix a nosaltres; per por a la revenja; per mandra… La qüestió és que ho deixem passar, i permetem que continuï creixent l’onada de manca de compromís amb la paraula donada.

Cal exigir el compliment d’allò acordat. Pel nostre bé com a receptors del producte o del servei, pel de la persona que ha de complir ja que l’ajudem a crèixer personalment i professionalment, i pel de la societat en el seu conjunt que no es deixa anar i manté uns valors positius. 

Exigeix!  (I compleix quan siguis l’exigit)

No hi ha resposta