25 gen. 2011

Afegeix algú diferent a la teva vida

Publicat en 21:50 sota General

Si es volen resultats nous, no es pot continuar fent el de sempre. Així que cal explorar noves maneres de treballar, de pensar, de viure.

Una de les maneres és conèixer gent nova. El que fem habitualment és mantenir “els amics de sempre”. Tot i la seva part bona, al cap del temps ja no hi ha gaires novetats que es puguin afegir al sac de coneixements i sentiments.

No dic amb això que els deixis de banda. Però per què no ampliar el ventall de coneixences?  Especialmet aquelles persones que siguin diferents a tu, tant per edat, experiències, estudis, caràcter. Al principi et costarà, però si tens el coratge de cercar maneres d’apropar-vos i escoltar-vos, arribaràs a aprendre coses que ni tan sols havies imaginat que series capaç d’entendre o de fer.

No hi ha resposta