27 juny 2010

No esperis un millor moment

Publicat en 10:29 sota General

Per què conformar-se amb una vida ensopida i rutinària?  Què et mourà a llevar-te amb il.lusió?  Quina raó tindràs per anar des de bon matí amb un somriure a la cara?

No deixis passar la vida sense més! Aspira a metes que et duguin il.lusió i ganes de viure al cent per cent. Converteix en els teus objectius aquelles coses en les que t’agradaria esmerçar-hi temps i esforç a canvi de gaudir-ne i sentir-te ple quan vas assolint les diferents metes que et fixis per tal d’arribar a aconseguir l’objectiu final. (I si finalment no ho assolessis, què passaria?  Res, perquè tot el que has gaudit pel camí ja paga prou l’esforç fet)

Si penses que no cal ni començar perquè és difícil, t’estàs limitant tu mateix d’antuvi. No hi ha res impossible. Visualitza-ho, planifica les passes a fer i posa’t en acció! Aprofita l’energia que tens ara. No permetis que la teva idea sigui una més de les que s’acumulen al calaix dels oblits per mandra, por o deixadesa.

No esperis a un millor moment. Som-hi!

No hi ha resposta