13 des. 2009

Per què no rauquem?

Publicat en 20:26 sota General

El segon llibre de Gustavo Piera, que s’anomena “La charca silenciosa”, s’allunya de la línia “realista” del primer i ens ofereix una faula per reflexionar. A “La travesía” tractava temes personals i professionals a través de 18 etapes d’una viatge a través de l’oceà. Ara desenvolupa temes més intangibles mitjançant 6 interrogants a plantejar-nos (els sis “per què”).

Rarament ens aturem a pensar la raó interna que ens ha fet arribar a on som ara. Ens és molt més fàcil i tranquil.litzador assumir que tot ha estat fruit de causes externes: la sort, l’atzar, el designi diví, la influència de la família, la manca d’estudis, etc. Però, en realitat, tot depèn de nosaltres mateixos: de la nostra motivació, de la nostra manera d’actuar, de les decisions que prenem cada dia (o de les que deixem de prendre).

Gustavo Piera ens anima a aturar-nos i reflexionar. A cercar en el nostre interior per obtenir la força que ens farà millorar i obtenir el què volem de la vida, enlloc de simplement veure-la passar.

No hi ha resposta