11 oct. 2009

28 d’octubre: competitivitat i networking

Publicat en 18:54 sota General

Enmig d’un panorama econòmic fosc amb contínues notícies de tancaments, regulacions d’ocupació i pujada de l’atur, hi ha un oasi de llum i esperança: el que ens ofereix l’acte del dia 28 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, al Fòrum. Un lloc de trobada dels qui creuen en un futur de Catalunya on prevalgui l’emprenedoria, l’intercanvi de coneixement, la creativitat i la innovació… La competitivitat del nostre país en definitiva!

Hi vaig ser l’any passat a la primera edició i va ser una jornada per ser recordada. Hi va haver espai per a tot: networking, tallers de treball, xerrades amb experts internacionals, exposició de previsions de futur, obertura a nous mercats, etc.

És per això que puc recomanar que no us perdeu aquesta nova edició. Si creieu que l’especulació no és el nostre futur, sinó el treball ben fet i l’intercanvi d’idees i experiències acumulades, assistiu a la segona edició d’Interacció el dia 28 d’octubre.

No hi ha resposta