04 oct. 2009

Demanar la opinió sobre nosaltres

Publicat en 19:21 sota General

Estem tan acostumats a que ens diguin el que fem malament i es callin el que fem bé, que hem arribat a donar per suposat que si no ens diuen res sobre la nostra forma de fer les coses és que tothom està molt satisfet de la nostra activitat.

Però és així? Ho hem comprovat mai?

Sóc del parer que si no ens hem preocupat de comprovar si estem a l’alçada del que esperen de nosaltres no ho sabem realment. Per aconseguir-ho hem de preguntar a qui rep els resultats de les nostres accions si estem assolint les expectatives que tenen. Cal conèixer si estan satisfets amb el nostre compromís, la nostra forma de fer, en com els estem donant servei, com els tractem, escoltem, ajudem, etc.

Preguntem, demanem la opinió dels altres sobre nosaltres i la nostra forma de fer. D’aquesta manera podrem millorar com a persones i com a treballadors.

No hi ha resposta