06 gen. 2009

Empreses idíl.liques

Publicat en 19:03 sota General

Les empreses que aprenen són aquelles on les ambicions dels treballadors estan en el mateix pla que la missió i visió corporatives i, com a resultat, tenen una visió positiva del canvi i la millora.Els seus treballadors aprenen contínuament de les seves pròpies errades, comparteixen coneixements, confien els uns en els altres i es comuniquen obertament amb els altres.Els seus directius formen, ajuden, inspiren, motiven i estimulen, i elaboren processos de negoci que són revisats sovint, basats en mesures d’actuació i en la resposta obtinguda.Aquesta visió d’empresa, treballadors i directius és la que ofereix com a model en Hubert Rampersad, autor del “Quadre de comandament integral, personal i corporatiu”. Si en temps passats de vaques grasses difícilment es podia trobar una empresa amb un comportament tan idíl.lic, què podem esperar a l’època actual de crisi? 

No hi ha resposta