17 des. 2008

Lleis de Murphy

Publicat en 23:29 sota General

Hi ha un gran nombre de “lleis de Murphy”. Aquí n’hi ha unes quantes:– Si alguna cosa pot anar malament, anirà malament.– Els darrers en arribar, són els que viuen més a prop.– Si jugues amb alguna cosa molt de temps, acabarà trencant-se.– El bolígraf que no escriu és el que està al costat del telèfon.– La llum del final del túnel és, en realitat, un tren que avança cap a tu.– És molt més fàcil ficar-se en una cosa, que sortir d’ella.– Quan ja no vulguis esperar més, l’autobus apareixerà quan estiguis entre dues parades.– Per molt que esmercis temps i recursos a explicar una cosa, sempre hi haurà qui no ho entengui.– La torrada sempre caurà pel cantó de la mantega.– L’altra cua sempre va més ràpid. 

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.