17 des. 2008

Desinterès al Corte Inglés

Publicat en 0:32 sota General

El Corte Inglés és un dels establiments que més han vetllat per la qualitat dels productes i del servei que ofereixen, per tal de fidelitzar el client. Així han aconseguit esdevenir un dels negocis més importants de l’Estat. Malgrat això, sembla darrerament que la implicació dels seus treballadors està disminuint. Hi ha gestos que temps enrera eren impensables: caixeres parlant entre elles mentre el client espera que l’atenguin; empleats que toquen el dos malgrat hi hagi clients per atendre; treballadores que no compleixen la paraula donada; directors de planta que passegen als quals costa un món trobar quan se’ls necessita; etc. On està aquella implicació de tots els treballadors?  Què ha passat perquè manqui la iniciativa que hi existia?  Per què no es demostren els valors que es proclamen?  De qui és la responsabilitat del desinterès? 

No hi ha resposta