16 nov. 2008

Notes de trucades frustrants

Publicat en 0:55 sota General

Em penso que tots, en arribar a la nostra taula de treball, hem trobat post-its o fulls de papers solts amb un avís que hem rebut una trucada telefònica, en el qual hi manquen detall,s o bé inclouen dades que són incorrectes. Hem d’aconseguir que ni nosaltres quan prenem nota, ni els altres quan ens escriuen la nota amb la trucada, cometem errades o oblidem detalls necessaris per poder identificar qui ha trucat i les seves dades per poder-li tornar la trucada.Alguns consells per evitar errades en les notes de trucades:- Lletrejar el nom, cognom i empresa de la persona que truca. – Repetir el número de teléfon de contacte.- Demanar el motiu de la trucada.- Data i hora de la trucada.- Nom de qui ha pres la nota.- Enviar aquestes dades per correu electrònic, per evitar omplir la taula del destinatari de la trucada amb “paperets” que poden perdre’s o causar-li estrés si s’acumulen uns quants a l’altra documentació que ja tingui sobre la taula. 

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.