15 nov. 2008

Menystenir els clients actuals

Publicat en 1:50 sota General

Hi ha empreses que donen premis, descomptes, regals, etc. als nous clients. Un cop els aconsegueixen ja són un més i passen a tenir les condicions normals, és a dir, oblit.Cometen una greu errada, ja que els clients habituals són els que generen més ingressos durant més anys. I el cost de mantenir-los és més baix que el d’aconseguir-ne de nous. Donar beneficis als clients fidels els protegeix enfront dels cants de sirena de la competència i garanteix una base sòlida per la nostra empresa.Enlloc de centrar-se en guanyar nous clients, és millor preocupar-se de tenir cura dels actuals, perquè si aquests estan satisfets seran els nostres millors ambaixadors: parlaran bé dels nostres productes i serveis i els clients potencials se’ls creuran i trucaran a la porta per poder passar a ser clients nostres.  

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.