09 nov. 2008

No a la inacció directiva

Publicat en 0:54 sota General

Una situació força freqüent que estic observant en la conducta dels directius és la inacció davant els problemes humans del personal al seu càrrec. Davant els problemes tècnics als que s’han d’enfrontar diàriament, no hi ha color: s’hi llencen de cap, i mouen cel i terra per tractar de trobar la solució al problema que s’ha presentat.Però què diferent que es manifesten quan el problema és humà i no pas tècnic!   Molts s’estimen més la inacció que embolicar-se en un terreny espinós. Com si el temps tingués la capacitat, de per si, de reparar conflictes humans…Enlloc de ser espectador, cal actuar. Perquè si no es fa res, la situació anirà a pitjor, i la solució després serà més costosa. Serà com la bola de neu, vessant avall, que va agafant cada cop més volum i poder destructiu. No et rentis les mans: actua! 

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.