29 oct. 2008

I les administracions, què?

Publicat en 1:00 sota General

Tres empresaris explicaven, ahir al vespre, com encaraven la crisi que ens afecta. Cadascun era d’un sector diferent i les seves empreses estaven en un moment del negoci també divers. Però en dos punts sí que van coincidir:El positiu: la il.lusió. Sense ella no serien capaços ni d’haver començat l’aventura empresarial, ni d’estar cada dia treballant per fer front als reptes del dia a dia.El negatiu: les administracions. Tots han tingut amargues experiències amb elles i han acabat demanant-lis només una cosa: que deixin de ser un destorb!  Que es dediquin a fer infraestructures i a agilitzar els tràmits administratius enlloc de posar pals a les rodes amb mil-i-una exigències.Farà la crisi obrir els ulls als polítics per a escombrar la burocràcia inútil i canviar-la per unes administracions al servei de ciutadans i empreses? 

No hi ha resposta