13 oct. 2008

Slow, si us plau!

Publicat en 22:47 sota General

Enfront la rapidesa amb la que es mou gairebé tothom, està sorgint la consciència que la vida s’ha de gaudir i que s’ha de primar la qualitat de les activitats que es fan, enfront de la quantitat.És bo aprofitar tant els principis de la gestió del temps com la tecnologia per millorar el rendiment, però no si només serveixen per aconseguir poder fer encara més activitats de les que es feien abans i seguir anant contra-rellotge.S’ha de poder gaudir d’un menjar, d’un passeig, d’una conversa sense estar mirant el rellotge per tal de sortir corrent a fer la propera activitat. No es tracta de fer les coses amb extrema lentitud, sinó de donar-lis el temps adient per a fer-les tot gaudint-les.(Més informació a: www.slowfood.com)

No hi ha resposta