21 set. 2008

Avidesa sense mesura

Publicat en 18:48 sota General

En aquests moments de dificultats econòmiques a nivell mundial, crec que ve a tomb esmentar un paràgraf del llibre “El venedor de temps” de Fernando Trías de Bes:”L’avidesa sense mesura que passa per sobre de les qüestions més essencials, dels drets més bàsics de les persones, que no respecta, en definitiva, les bases del propi sistema d’economia lliure és la causant de gairebé totes les crisis econòmiques succeïdes a la història, des del crac de 1929, fins la de Japó a la decada de 1990. I, si no ho evitem, acabarà succeint el mateix al segle XXI”Pel que ens està començant a caure sobre, sembla evident que ha prevalgut la recerca del benefici económic personal més gran, per sobre de vetllar pel bé comú.   

No hi ha resposta