17 set. 2008

No enfonsar la pròpia empresa

Publicat en 23:14 sota General

Ahir donava un emprenedor tecnològic la seva recepta per no enfonsar la pròpia empresa:- saber reconèixer que no s’és expert en determinats temes (en màrqueting, finances, …)- concentrar-se a treballar en la part que agrada (en aquest cas, la tecnològica) – acostumar-se a deixar espai al talent d’altres persones que venen de fora a millorar el que ja hi ha.- no estressar-se amb feines de gestió que no agraden a l’emprenedor tecnològic.- lluitar contra el sentiment de possessió de la pròpia empresa, i deixar que facin els autèntics experts el que calgui fer.- rodejar-se d’un equip de persones que saben molt més que tu en els seus temes específics.Amb aquests conceptes ha aconseguit fer créixer la seva empresa dels 3 fundadors inicials als 350 treballadors que són ara. 

No hi ha resposta